9.4.2019

Ensi kesänä tosiaan Lapinjärven Kesäteatteri huilaa, mutta kesälle 2020 on jo jotain kavalia juonia syntynyt. Sillä välin voi käydä Galleria-osiossa kurkkaamassa viime kesän kuvallisia muisteloja "Miehen tuoksusta".

Mukavaa loppukevättä ja käykääpä kesän aikana ahkerasti harrastajateatterien esityksissä!

T: Lapinjärven Kesäteatterin porukka

4.1.2018

Tammikuuksi kaavaillun "Näyttelijätyön viikonloppukurssin" minimiosallistujamäärästä jäätiin harmillisen vähän. Siksi päätimme vielä kokeilla, saataisiinko kurssille riittävästi osallistujia uudella päivämäärällä.

Uusi ajankohta on pe-su 15. - 17.2.2019. Paikka on edelleen Lapinjärvellä. Kurssin hinta on 80 €/hlö (Lapinjärven BluesRock Yhdistyksen jäsenet 60 €/hlö).

Nyt rohkeasti mukaan!! Luvassa on taatusti hauska ja hyödyllinen viikonloppu. Ilmoittaudu yhteyshenkilölle viipymättä, niin saadaan kurssiporukka kasaan!

Lisätietoja: Lapinjärven kesäteatterin Facebook-sivut tai yhteyshenkilö (Vesa Peltola, s-posti: vesa.peltola(at)pp5.inet.fi).


13.12.2018


Valitettavasti vähäisen kiinnostuksen takia "Näyttelijätyön viikonloppukurssi" joudutaan tällä erää perumaan.

3.12.2018

Tervehdys!

Lapinjärven Kesäteatteri pitää huilausvuoden 2019. Sen tilalla järjestämme tammikuussa Lapinjärvellä "Näyttelijäntyön viikonloppukurssin" (pe-su 27. - 29.1.), jos osallistujia on riittävästi. Vetäjinä viime kesän ohjaajamme Miina Turunen ja Konsta Mäkelä. Mukaan mahtuu vielä, joten jos olet yli 18 v ja näytteleminen kiinnostaa, katsopa lisätietoja alla olevasta mainoksesta - ja tule mukaan!

T: Vesa Peltola

17.7.2018

Näin se on tämänvuotinen Lapinjärven teatterikesä ohi, kun 13.7. oli viimeisen kerran Hanhen ranta miehen tuoksua tulvillaan. Sateinen sää verotti ensimmäisten esitysten katsojalukuja, mutta säiden parannuttua lopulta yli 1500 katsojaa kävi aistimassa "Miehen tuoksuja". Lisänäytöksille olisi ollut kysyntää, mutta valitettavasti niitä emme pystyneet järjestämään.

Lämmin kiitos kaikille "Miehen tuoksun" eri tavoin mahdollistaneille - ja ennen muuta mahtavalle yleisöllemme!

Mukavaa helteiseksi kääntyneen kesän jatkoa!

T: Lapinjärven Kesäteatterin väki

10.7.2018

No nyt alkaa olla viimeiset hetket käsillä aistia miehen tuoksuja lapinjärveläisittäin. Viikonlopun täydet katsomot antoivat viitteitä siitä, että kutsuvat hajahdukset ovat levinneet nenuihin eri puolilla eteläistä Suomea. Viimeiset kaksi näytöstä ovat jo alkaneet täyttyä "uhkaavasti", mutta vielä ehtii sekaan! Portiltakin lippuja saa, mutta varminta on varata.

Tervetuloa katsomoon!!

Lapinjärven Kesäteatterin porukka7.7.2018. Säät paranevat, mutta vain kolme esitystä on enää jäljellä (su 8.7, ke 11.7. ja pe 13.7.). Jokaisessa näytöksessä on harvinainen lisämauste: usein kunnanvaltuuston puheenjohtaja on mahdollista nähdä julkisuudessa vain arvokkaissa tilanteissa, mutta "Miehen tuoksussa" Lapinjärven kunnanvaltuuston puheenjohtaja Sauli Silfvast (kuvassa vasemmalla) esittää aivan umpipöljää hahmoa. Vielä ehdit mukaan, kun olet ripeä! Tervetuloa!! (Valokuva: Mikko Kuivalainen)
5.7.2018 Olipas väkeä eilen! Naurua riitti ja tunnelma huipussaan! Esityksiä on kuitenkin jäljellä enää viisi, joten nyt alkaa jo tulla hoppu, jos mielii ehtiä äijän käyhnää nuuhkimaan! Tervetuloa!! Kuva: Vesa Peltola

30.6.2018Ensi-ilta onnistuneesti ohi! Kuvassa mukana myös käsikirjoittaja Tanja Puustinen-Kiljunen (eturivi, toinen oikealta). Tänään jatketaan tuoksuttelua, mutta enää on vain 10 esityskertaa jäljellä 13.7. saakka. Tervetuloa!

Valokuva: Thomas Antas

25.6.2018 Lipun varaus lomakkeella

Ota yhteyttä -lomakkeen lipunvarauskäytäntö oli hetken aikaa poissa, mutta nyt se on taas toiminnassa. Sitäkin kautta voi varata lippuja tulevien päivien esityksiin, mutta kuluvan
päivän esitykseen liput voi varata vain puhelimitse.

22.6.2018

H-hetki on enää viikon päässä. Tässä vaiheessa toivotamme kaikille erinomaisen hyvää Hyvää Juhannusta!!

T: Lapinjärven Kesäteatterin väki

9.6.2018 Ennakkovaraajien kesken arvonta

Viisi, neljä, kolme, kaksi, yksi...Kaboom!

Nyt on julistettu voitokas kampanja avatuksi, nimittäin kaikkien teidän kesken, jotka olette juhannukseen mennessä varanneet ennakkoon lipun tai lippuja MIEHEN TUOKSU- näytelmään, arvotaan VIISI Lapinjärven Leipomon
tuotepakettia. Ennakkomyynti käy nyt kuumimmillaan, ota yhteyttä p. 040-2543936. Lippujen varaus käy myös Ota yhteyttä -lomakkeella.

7.4.2018 Kauden näytelmänä "Miehen tuoksu"

Lapinjärven kesäteatterin tämänvuotinen näytelmä on Tarja Puustinen-Kiljusen kirjoittama "Miehen tuoksu". Näytelmä on lämminhenkinen komedia pienen maalaiskylän elämästä. Miesten "akkahommat" ovat retuperällä, ja kaupunkilaispariskunnan saapuminen kesänviettoon sekoittaa pakan kerta kaikkiaan.


"Miehen tuoksun" ohjaajiksi on saatu huippuammattilaiset Miina Turunen ja Konsta Mäkelä. Harjoitukset ovat
alkaneet, ja innolla odotamme kesää.


Seuraathan myös Facebook-sivujamme!