28.3.2021

Taivaan tulet näytellään Lapinjärvellä heinäkuussa 2022. Siirto oli sitkeimmillekin elmoille väistämätön kun epävarmuudet vaan kasvoivat. Kesäteatterin eilisessä yhteispalaverissa puimme tilannetta ja omia tuntemuksia sekä katsastimme askelmerkit uusiksi. Ennen tammikuun näytelmäharjoituksia Piia ohjaa teatteri-ilmaisun ja toisiimme livenä tutustumisen treenipolun. Aloitus ensi kuussa.

Nousukuvaan mahtui sentään puolet ryhmästä.


11.3.2021

Koronavuoristoradalla rytistellään, mutta unelmamme heinäkuun teatteri-illoista elää. Piia ja näyttelijät toteuttavat treenit nyt etänä. Tuotannon väki tiirailee kaukoputkella tulevaisuuteen ja puntaroi näkymiä. Pääsiäiseksi me kesäteatterilaiset varmistamme, pääsettekö te arvoisa yleisö viihtymään Taivaan tulien loisteessa kesällä 2021. Ja jos tulemme toiseen johtopäätökseen, teemme huikean esityksen seuraavalle kaudelle.

16.12.2020

Intoa puhkuva Taivaan tulien ryhmä oli koolla marraskuussa eka kerran. Silloin vielä sallituissa 20:n rajoissa. Ohjaaja Piia on tällä välin sovittanut Tulet Lapinjärven näyttämölle, pohtinut roolituksen ja laatinut upean lakanan, kohtauskartan mukana oleville. Lukuharjoitukset aiomme käynnistää tammikuussa.

Tonttujoukkomme toivottaa kaikille pirtin lämpöistä ja talvitaivaan raikasta joulua!

Kuva: Marke Kalliola

15.11.2020

Lapinjärven Kesäteatteri ylpeänä esittää: 7.7.2021 ensi-iltaan tuleva näytelmämme on

TAIVAAN TULET!

-Tässä on ainekset saada komea esitys; hauska mutta myös koskettava, ohjaaja Piia Kleimola hehkuttaa.

Näytelmä Taivaan tulet perustuu Timo Parvelan ja
Kari Väänäsen käsikirjoittaman samannimisen televisiosarjan ensimmäiseen kauteen. Sarjassa seurataan nuoren poliisin Raunin, paluumuuttajan, sopeutumista synnyinpaikka-kunnalleen Kemijärvelle. Näytelmäksi tekstin on dramatisoinut Jari Luolamaa.

Lisätietoa tulee matkan varrella. Seuraa myös Facebook-sivujamme.

18.10.2020

Etsintäkuulutus!!

Etsimme innokkaita ja heittäytymishaluisia näyttelijöitä mukaan Lapinjärven kesäteatterin vuoden 2021 produktioon! Olet täydellinen ryhmäämme juuri sellaisena kuin olet! Toimimme ilolla ja hyvällä sykkeellä rennossa luottamuksen ilmapiirissä.

Tavataan 14.11.2020 Lapinjärven Kirkonkylän koulun pihalla (Koulutie 16) kello 13-15, mukaan rennot vaatteet ja kevyt mieli. Ohjaaja Piia Kleimolan kanssa tehdään toiminnallisia harjoituksia. Piia esittelee myös valitsemamme näytelmän.

Olethan yhteydessä tuottaja Titta Väkevään, p. 050 5350848 tai lapinjarvenkesateatteri@gmail.com, jotta saamme yhteystietosi tapaamisen varmistamista varten.

Huom! Tarkennamme tarvittaessa tapaamisen toteuttamistapaa voimassaolevien koronapandemian suositusten ja määräysten mukaisesti.

27.9.2020

Pe-su 2. - 4.10. viikonlopulle keväällä siirretty näytelijätyön kurssi joudutaan valitettavasti perumaan pienen osallistujamäärän takia. Ilmeisesti koronapandemia on ylipäätään aiheuttanut (perusteltuakin) varovaisuutta sisätiloissa järjestettävien tapahtumien osallistumiseen. Kurssia ei kuitenkaan lopullisesti peruttu, vaan se jää tässä vaiheessa odottamaan aikoja parempia.

Palataan teatteriasioihin syksyn aikoina!

8.9.2020

Valitettavasti mm. päällekkäisen koulupäivän (26.8.) takia joudumme siirtämään lasten ja nuorten teatterikurssin myöhempään ajankohtaan, luultavasti ensi vuoden puolelle.

Seuraa mm. Facebook-sivujamme!

25.8.2020

Mahtava teatteriviikonloppu nuorille tulossa Pukaron nuorisoseurantalolla la-su 26. - 27.9.2020. Lapinjärven BluesRock Yhdistys järjestää 5 - 9 luokkalaisille lapsille/nuorille teatteriohjausta. Teatteriohjaajana alan ammattilainen Piia Kleimola. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla!


Lisätietoa kurssista ja ilmoittautumisesta: ks. Lapinjärven BluesRock-yhdistyksen Facebook-sivut.

Huom! Kurssi järjestetään, mikäli se on koronapandemiaa koskevat viraomaisohjeet ja -määräykset huomioon ottaen turvallista.

16.3.2020

Hei!

Koronavirusepidemian takia päätimme siirtää jo järjestetyksi päätetyn viikonlopun näyttelijätyön kurssin syksyyn (pe-su
2. - 4.10.2020). Jos kurssi kiinnostaa, laitapa jo nyt allakkaan ylös päivämäärä. Ilmoittautumisista tulee lisätietoa kesän lopulla.

Epidemiasta huolimatta: mukavaa kevättä!

BluesRock-yhdistys

P.S. Käykäähän kesällä katsomassa harrastelijateatterien esityksiä - juuri teitä varten niitä tehdään!

26.2.2020

Tervepä taasen!

Nyt näyttää siltä, että saadaan kurssi järjestetyksi, mutta vielä mahtuu reilu puolenkymmentä kurssilaista.

Rohkeasti mukaan!

17.2.2020

Tervehdys!

Viikonlopun näyttelijäntyön kurssille mahtuu vielä muutama. Nyt kannattaa käyttää yksi viikonloppu itsensä kehittämiseen.

Lisätietoa kurssista:
- Lapinjärven Kesäteaatterin Facebook-sivut
- Lapinjärven BluesRock-yhdistyksen Facebook-sivut
- Vesa Peltola (vesa.peltola(at)pp5.inet.fi)

Tervetuloa mukaan!

2.2.2020

Lapinjärven Kesäteatteri joutuu pitämään vielä toisen huilausvuoden. Niinpä Lapinjärvellä ei tänä vuonna valitettavasti nähdä kesäteatteria.

Näytelmän sijaan järjestämme viime vuoden tapaan viikonlopun näytteijätyön kurssin pe-su 20. - 22.3.2020 Lapinjärvellä, jos osallistujia riittää.

Paikkana on Pukaron nuoriseoseurantalo. Hinta on 80 €/hlö (Lapinjärven BluesRock-yhdistyksen jäsenet 60 €/hlö). Kurssi on 16 vuotta täyttäenille (viimeksi raja oli 18 v), joten nuoremmatkin pääsevät nyt mukaan. Kurssille mahtuu eninätän 20 henkeä, joten kannattaa pitää kiirettä.

Lisätietoa kurssista:
- Lapinjärven Kesäteaatterin Facebook-sivut
- Lapinjärven BluesRock-yhdistyksen Facebook-sivut
- Vesa Peltola (vesa.peltola(at)pp5.inet.fi)

Tervetuloa mukaan!

9.4.2019

Ensi kesänä tosiaan Lapinjärven Kesäteatteri huilaa, mutta kesälle 2020 on jo jotain kavalia juonia syntynyt. Sillä välin voi käydä Galleria-osiossa kurkkaamassa viime kesän kuvallisia muisteloja "Miehen tuoksusta".

Mukavaa loppukevättä ja käykääpä kesän aikana ahkerasti harrastajateatterien esityksissä!

T: Lapinjärven Kesäteatterin porukka

4.1.2018

Tammikuuksi kaavaillun "Näyttelijätyön viikonloppukurssin" minimiosallistujamäärästä jäätiin harmillisen vähän. Siksi päätimme vielä kokeilla, saataisiinko kurssille riittävästi osallistujia uudella päivämäärällä.

Uusi ajankohta on pe-su 15. - 17.2.2019. Paikka on edelleen Lapinjärvellä. Kurssin hinta on 80 €/hlö (Lapinjärven BluesRock Yhdistyksen jäsenet 60 €/hlö).

Nyt rohkeasti mukaan!! Luvassa on taatusti hauska ja hyödyllinen viikonloppu. Ilmoittaudu yhteyshenkilölle viipymättä, niin saadaan kurssiporukka kasaan!

Lisätietoja: Lapinjärven kesäteatterin Facebook-sivut tai yhteyshenkilö (Vesa Peltola, s-posti: vesa.peltola(at)pp5.inet.fi).


13.12.2018


Valitettavasti vähäisen kiinnostuksen takia "Näyttelijätyön viikonloppukurssi" joudutaan tällä erää perumaan.

3.12.2018

Tervehdys!

Lapinjärven Kesäteatteri pitää huilausvuoden 2019. Sen tilalla järjestämme tammikuussa Lapinjärvellä "Näyttelijäntyön viikonloppukurssin" (pe-su 27. - 29.1.), jos osallistujia on riittävästi. Vetäjinä viime kesän ohjaajamme Miina Turunen ja Konsta Mäkelä. Mukaan mahtuu vielä, joten jos olet yli 18 v ja näytteleminen kiinnostaa, katsopa lisätietoja alla olevasta mainoksesta - ja tule mukaan!

T: Vesa Peltola

17.7.2018

Näin se on tämänvuotinen Lapinjärven teatterikesä ohi, kun 13.7. oli viimeisen kerran Hanhen ranta miehen tuoksua tulvillaan. Sateinen sää verotti ensimmäisten esitysten katsojalukuja, mutta säiden parannuttua lopulta yli 1500 katsojaa kävi aistimassa "Miehen tuoksuja". Lisänäytöksille olisi ollut kysyntää, mutta valitettavasti niitä emme pystyneet järjestämään.

Lämmin kiitos kaikille "Miehen tuoksun" eri tavoin mahdollistaneille - ja ennen muuta mahtavalle yleisöllemme!

Mukavaa helteiseksi kääntyneen kesän jatkoa!

T: Lapinjärven Kesäteatterin väki

10.7.2018

No nyt alkaa olla viimeiset hetket käsillä aistia miehen tuoksuja lapinjärveläisittäin. Viikonlopun täydet katsomot antoivat viitteitä siitä, että kutsuvat hajahdukset ovat levinneet nenuihin eri puolilla eteläistä Suomea. Viimeiset kaksi näytöstä ovat jo alkaneet täyttyä "uhkaavasti", mutta vielä ehtii sekaan! Portiltakin lippuja saa, mutta varminta on varata.

Tervetuloa katsomoon!!

Lapinjärven Kesäteatterin porukka7.7.2018. Säät paranevat, mutta vain kolme esitystä on enää jäljellä (su 8.7, ke 11.7. ja pe 13.7.). Jokaisessa näytöksessä on harvinainen lisämauste: usein kunnanvaltuuston puheenjohtaja on mahdollista nähdä julkisuudessa vain arvokkaissa tilanteissa, mutta "Miehen tuoksussa" Lapinjärven kunnanvaltuuston puheenjohtaja Sauli Silfvast (kuvassa vasemmalla) esittää aivan umpipöljää hahmoa. Vielä ehdit mukaan, kun olet ripeä! Tervetuloa!! (Valokuva: Mikko Kuivalainen)
5.7.2018 Olipas väkeä eilen! Naurua riitti ja tunnelma huipussaan! Esityksiä on kuitenkin jäljellä enää viisi, joten nyt alkaa jo tulla hoppu, jos mielii ehtiä äijän käyhnää nuuhkimaan! Tervetuloa!! Kuva: Vesa Peltola

30.6.2018Ensi-ilta onnistuneesti ohi! Kuvassa mukana myös käsikirjoittaja Tanja Puustinen-Kiljunen (eturivi, toinen oikealta). Tänään jatketaan tuoksuttelua, mutta enää on vain 10 esityskertaa jäljellä 13.7. saakka. Tervetuloa!

Valokuva: Thomas Antas

25.6.2018 Lipun varaus lomakkeella

Ota yhteyttä -lomakkeen lipunvarauskäytäntö oli hetken aikaa poissa, mutta nyt se on taas toiminnassa. Sitäkin kautta voi varata lippuja tulevien päivien esityksiin, mutta kuluvan
päivän esitykseen liput voi varata vain puhelimitse.

22.6.2018

H-hetki on enää viikon päässä. Tässä vaiheessa toivotamme kaikille erinomaisen hyvää Hyvää Juhannusta!!

T: Lapinjärven Kesäteatterin väki

9.6.2018 Ennakkovaraajien kesken arvonta

Viisi, neljä, kolme, kaksi, yksi...Kaboom!

Nyt on julistettu voitokas kampanja avatuksi, nimittäin kaikkien teidän kesken, jotka olette juhannukseen mennessä varanneet ennakkoon lipun tai lippuja MIEHEN TUOKSU- näytelmään, arvotaan VIISI Lapinjärven Leipomon
tuotepakettia. Ennakkomyynti käy nyt kuumimmillaan, ota yhteyttä p. 040-2543936. Lippujen varaus käy myös Ota yhteyttä -lomakkeella.

7.4.2018 Kauden näytelmänä "Miehen tuoksu"

Lapinjärven kesäteatterin tämänvuotinen näytelmä on Tarja Puustinen-Kiljusen kirjoittama "Miehen tuoksu". Näytelmä on lämminhenkinen komedia pienen maalaiskylän elämästä. Miesten "akkahommat" ovat retuperällä, ja kaupunkilaispariskunnan saapuminen kesänviettoon sekoittaa pakan kerta kaikkiaan.


"Miehen tuoksun" ohjaajiksi on saatu huippuammattilaiset Miina Turunen ja Konsta Mäkelä. Harjoitukset ovat
alkaneet, ja innolla odotamme kesää.


Seuraathan myös Facebook-sivujamme!

Kuva: Piia Kleimola - Marke Kalliola

Kuva: Eero Ekholm