Vuonna 2017 näyttämöksi vaihtui taas perinteinen Hotelli Hanhen ranta. "Vääpeli Körmy, taisteluni – min kamp" oli Ere Kokkosen ja Kimmo Lavasteen käsikirjoittama sotilasfarssi, jonka pääosassa oli ammattinäyttelijä Oskari Katajisto. Ohjaus siirtyi kunnalliselämässä vielä pari pykälää ylemmäksi, kun ohjaajana debytoi kunnanvaltuuston tuore puheenjohtaja Sauli Silfvast; näytteleminen oli hänelle jo entuudestaan tuttua.

Vääpeli Körmyn tapahtumat sijoittuvat ajankohtaan, jossa Suomen armeija oli säästösyistä lomautettu, yhtä varuskuntaa lukuun ottamatta. Ruotsin ja Suomen välille syntyvä konflikti saa aikaan pönttöilyjen sarjan, joka on johtaa varsinaiseen välienselvittelyyn. Kuten sotilasfarssin perinteisiin kuuluu, höysteenä oli hieman romantiikkaakin.

Koreografian teki tuttuun tapaan Titta Väkevä, ja musiikit ja äänitehosteet Vesa Peltola. Näytelmä sai kiitosta vauhdikkuudestaan ja ammattimaisesta toteutuksestaan. Oikullinen sää kiusasi nytkin jossain määrin, mutta katsoja kertyi silti yli 1 800.