Vuonna 2016 siirryttiin pari vuosikymmentä taaemmaksi, kun mm. Kekkonen, Väyrynen ja kumppanit sekä muutama YsäriJysäristä tuttu hahmo seikkailivat Tiina Heikan käsikirjoittamassa "Jytää ja purkkaa" -komediassa. Näytelmä ajoittui Heikan syntymävuoteen 1978. Myös "Jytää ja purkkaa" sisälsi komedian ja musiikin ohella vakavan teeman, joka oli lapsiin kohdistuva välinpitämättömyys.

Laulua ja tanssia oli nytkin mukana runsaasti. Aikakauden tutuista julkkiksista näyttämöllä piipahtivat Armi & Danny hellyyttä edistämässä ja Irwin haistattamassa valtiovallalle ns. savet. Diinareiden ja punkkareiden kärhämät palautuivat mieleen esityksen aikana. Yksi mieleenpainuvimmista kohtauksista oli Pelle Miljoonan hitti "Väkivalta ja päihdeongelma", jonka esittivät Ida Kaleva ja Ronja Nylund, itsekin nuoria. Pelle Miljoona kävi myös kunniavieraana katsomassa esityksen puolisonsa Teija Variksen kanssa.

Näytelmän ohjasi Tiina Heikka, koreografian teki Titta Väkevä ja musiikin ja äänet Vesa Peltola. Katsojia oli sateisesta säästä huolimatta lähes 1400.