Lipunmyynti ja -varaus

"Taivaan tulien" lipunmyynnin ja -varauksen hoitaa NetTicket Oy.

Liput:

- aikuiset: 20 €
- lapset (6-12 v): 15 €
- ryhmät (yli 10 hlö): 20 % alennus

Lipunmyynti (NetTicket)
- verkkokauppa
- palvelunumero p. 0600 399 499 (1 €/minuutti), ma-pe klo 9-21, la-su klo 13-21
- myyntipisteet

Muut lipputyypit:

  • Varuboden-Oslan asiakasomistajat saavat ti 12.7. esitykseen 4 € alennuksen (alennuksen saamiseksi on näytettävä em. asiakasomistajuuden osoittava S-etukortti; alennus EI siis koske muita S-ryhmän asiakasomistajia [Kymen Seudun Osuuskauppa, Etelä-Karjan Osuuskauppa ym.])
  • Länsi-Kymen Osuuspankin omistajajäsenet saavat 4 € alennuksen alennuslipulla. Alennuslipun
    (1 kpl/Länsi-Kymen Osuuspankin omistajajäsen) voi noutaa konttoreista (Lapinjärvi, Loviisa, Artjärvi, Elimäki ja Koria) konttorin aukioloaikoina. Toinen tapa osoittaa Länsi-Kymen Osuuspankin asiakkuus on näyttää OP mobiilista sivua, jonka yläreunassa lukee ”Omistaja-asiakas, Länsi-Kymen OP”
  • Lapinjärven BluesRock Yhdistys Ry:n jäsenet: lipun hinta 10 €

NetTicketin palvelunumerosta varattavat liput on lunastettava viimeistään viikkoa ennen esitystä.

NetTicketin lisäksi lippuja myydään teatterin kassalla ennen näytöstä sen mukaan, mitä niitä on ko. esitykseen jäljellä. Verkkokauppa suljetaan 1,5 tuntia ennen esityksen alkua.

Myös ryhmälippuja voi ostaa verkkopalvelusta (suositeltava tapa), mutta ryhmälippujen hankinnassa voi tarvittaessa kääntyä myös teatterin puoleen (s-posti: lapinjarvenkesateatteri@gmail.com). Sama koskee erilaisia erityistoiveita.

Kulttuurietujen käyttö on mahdollista. NetTicketin verkkokauppaan käyvät Smartum, Edenred, E-passi ja Eazybreak. Teatterin kassalla käy - käteisen ja pankkikortin lisäksi - kulttuurieduista Smartum ja Edenred.

Kahvilapalveluista on lisätietoa Tietoa teatterista -osion Palvelut -alasivulla (etukäteistilaukset ryhmille ym.).

HUOM! Lapinjärven Kesäteatterilla ei ole paikkalippuja, mutta lipun voi hankkia tietyltä penkkirivilltä. Kullekin penkkiriville on puolestaan määritelty sille mahtuva katsojamäärä. Rivit 1-3 ovat tasamaan penkeillä ja rivit 4-8 ovat siirrettävien katsomojen penkeillä (nousevat katsomot).