Tietoa teatterista

Esityspaikka

Lapinjärven Kesäteatterin näyttämö vaihtui Hotellin Hanhen rannasta uuteen paikkaan kesällä 2022. Edelleen pysytellään Lapinjärven rantamilla, mutta nyt esitykset ovat Wasargårdin nuorisoseurantalon takana olevalla kauniilla niemellä. Näyttämön osoite on Järventaustantie 22, 07800 Lapinjärvi.

Katsomoon on esteetön kulku pysäköintialueelta. Huomaathan että osa katsomoista on nousevia. Vasemman ja oikean katsomon riveille 5-8 ja keskimmäisen katsomon riveille 4-5 kuljetaan portaita. Katsomo ei ole katettu.

Sateenvarjon käyttö katsomossa ei ole sallittua, jotta myös takana istuvat näkevät esityksen hyvin. Järven selältä voi tuulla siinä määrin, että varuiksi kannattaa ottaa mukaan takki tms. tuulta pitävä vaate.

Kahvilasta on lisätietoa Palvelut-alasivulla.

Pysäköinti

Pysäköinti on Wasargårdin yhteydessä. Paikalla on pysäköinnin ohjaajat opastamassa.

Muuta

Näyttämöalueella oli rikosten ja ilkivallan ehkäisemiseksi tallentava kameravalvonta. Kameravalvonta päättyi 31.7.2022 ja tallenteet on tuhottu.

Taustatietoa

Lapinjärven Kesäteatterin tuottajana on Lapinjärven BluesRock Yhdistys Ry. Keskeisimmät yhteistyökumppanit ovat Undomsföreningen Framåt (UF Framåt) r.f. ja Norrby Samfällighet.

Lisätietoa Wasargårdista on kotisivuilla.

Katsomo kesällä 2022. (kuva: Vesa Peltola)

Wasargård ja sen yhteydessä sijaitseva teatterin näyttämöalue (kuva: Jonas Sjögård; www.wasargard.fi)